fbpx

MØD ET MEDLEM: VICTOR

Han meldte sig ind i KU i sommeren 2019 lige efter folketingsvalget, hvor han få dage forinden havde mødt nogle KU’ere til partilederdebat på Københavns Hovedbanegård. Han havde i noget tid vidst, at han var konservativ, men mødet med nogle engagerede KU’ere på hovedbanegården fik ham overbevist om at melde sig ind. I dag er han formand for KU i Kalundborg.

Siden da har Victor deltaget i en masse forskellige arrangementer og er en af dem som særligt er glade for at have været med på en af vores studieture til udlandet.
”Min bedste oplevelse med KU var vores tur til Bruxelles i februar 2020. Der var en god variation af fagligt indhold og hygge med de andre KU’ere. På ture som disse kan man virkelig få mødt mange andre KU’ere fra hele landet, og det synes jeg er superfedt,” fortæller Victor.

Victor har også været på flere af KU’s kurser, som vi tilbyder vores medlemmer. Samtidig har han dog også fået mange nye gode venner.

”Det bedste ved KU er, at man kan blive klogere på en masse inden for politik og samfundet, hvis man ønsker det, men samtidig er man også en del af et stærkt socialt fælleskab. I KU er der plads til alle, uanset om de ønsker politisk indflydelse eller er med for det sociale,” siger Victor.

Nu har Victor snart været medlem i to år, og han håber at kunne byde velkommen til mange nye medlemmer i KU. Her er hans tre bedste grunde, til hvorfor du også bør melde dig ind i KU.

  1. Gode muligheder for at få nye venner
  2. Mulighed for at blive dygtigere til politik og klogere på samfundet
  3. Men kan blive en del af et ambitiøst projekt med borgerlige værdier
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.