fbpx

Ny i KU?

Vil du mere for dig selv og for Danmark? – Vi kæmper for et samfund med mere frihed til den enkelte og et fælles ansvar for de svageste!

VI ER KONSERVATIV UNGDOM!

I Konservativ Ungdom tror vi på, at samfundet står stærkest, når den enkelte har frihed og ansvar til at styre sit eget liv. Samtidigt tror vi på, at vi har et fælles ansvar for de svageste i vores samfund. Vi vil tage hånd om de svageste og give plads til de stærkeste. Dette gør vi ved at målrette sociale ydelser til de få, der har brug for dem, i stedet for at yde bidrag til dem, der i forvejen kan klare sig selv.

Vi skal ikke straffe flid og hårdt arbejde med tårnhøje skatter, men i stedet skal vi belønne de, der gør en ekstra indsats, ved at sænke skatten.

I KU tror vi på, de ambitiøse skal have plads til at udfolde sig og blive udfordret – også i vores uddannelsessystem. Samtidigt skal vi sørge for, at ingen unge bliver tabt af uddannelsessystemet. Derfor går vi ind for niveauinddeling af folkeskolen, så alle får den hjælp og den udfordring, de har brug for.

Vi skal investere i fremtiden, så vores egen og de kommende generationer har de bedste muligheder for at forme deres liv. Derfor er det vigtigt, at vi investerer i at passe på de ting, der gør Danmark til et fantastisk land: Vores kultur, vores natur og miljøet. Vi skal værne om de værdier, der har formet os. Vi skal beskytte den smukke natur, vi er vokset op i, og bekæmpe den globale opvarmning gennem innovation, forskning og vedvarende energi. Det er vores ansvar, at de fremtidige generationer også får glæde af Danmarks rige naturarv.

Vil du mere for dig selv og for Danmark? Vil du være med til at tage ansvar for dit samfund og få indflydelse på den politiske dagsorden?

Prøv et medlemsskab af KU og vær med til at gøre en forskel!

I KU KAN DU:

  • Påvirke den politiske dagsorden
  • Blive klogere på politik, økonomi og kommunikation
  • Forbedre dine evner til at tale offentligt
  • Deltage i studieture både indenfor og udenfor EU
  • Skabe et stærkt netværk i hele landet
  • Få venner for livet
  • Og meget, meget mere

Konservativ Ungdom er en organisation, hvor du kan udvikle dig personligt og dygtiggøre dig indenfor det felt, du har interesse for. I KU bliver du en del af et stærkt fællesskab, som både gavner dig fagligt og socialt. Du kan være med; hvad enten du ved meget om politik eller først lige er kommet i gang med samfundsfag!

Vil du høre mere om dine muligheder i KU?

Udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Følg os på Instagram

Bliv medlem og aktiv for Konservativ Ungdom!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.