fbpx

INTERNATIONALT

"AT REJSE ER AT LEVE"

I Konservativ Ungdom har vi altid været meget engageret i det internationale samarbejde med andre ligesindede partier rundt omkring i verdenen. Vi er medlem af mange forskellige konservative paraplyorganisationer, som alle giver en unik mulighed for at få et indblik i andre kulturer og national politik i andre lande. Ved at være med i Konservativ Ungdom får man muligheder for at rejse Europa tyndt, skabe internationale bekendtskaber og få en chance for at opleve byer og lande, som man måske aldrig ellers ville have oplevet.

NORDEN

EUROPA

GLOBALT

Blandt de nordiske lande er vi med i NUU, Nordisk Ungkonservativ Union. Dette samarbejde er baseret på et værdifællesskab med vores søsterpartier i Sverige, Norge, Finland og Island.

I Europa er vi engageret i YEPP – Youth of the European People’s Party. Her samarbejder vi med vores søsterpartier i alle Europas lande. YEPP afholder tværeuropæiske konferencer, hvor der er mulighed for at deltage og få direkte indflydelse på den politik der bliver diskuteret i Europa-Parlamentet. Her er der også mulighed for at rejse rundt til de individuelle medlemsorganisationer og derved lære folk at kende fra andre lande.

Globalt er vi medlem af IYDU, International Young Democrat Union. Her er der også konferencer, men på et mere globalt plan, hvor vi blandt andet samarbejder med Young Republicans fra USA.

Følg os på Instagram

Bliv medlem og aktiv for Konservativ Ungdom!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.