fbpx

UDVALGTE MÆRKESAGER

HÅRDERE STRAFFE FOR VOLD OG OVERGREB

Alle skal kunne føle sig trygge i vores samfund. I dag er det muligt for et voldtægtsoffer at møde sin gerningsmand på gaden kort tid efter, han er blevet dømt. Hårdere straffe for vold og overgreb handler om at give voldtægtsofre og voldsramte den retfærdig og tryghed de har krav på. Når en gerningsmand sidder i fængsel, kan vedkommende ikke begå nye forbrydelser og møde sit offer på åben gade. Vi skal altid være på offerets side. Derfor skal vi straffe forbrydere hårdere.

SÆNK SKATTEN

Det skal kunne betale sig at arbejde. Virkeligheden er desværre i dag, at det for rigtig mange lavtlønnede ikke kan betale sig, fordi forskellen på at være i arbejde og på kontanthjælp er for lille. Ved at sænke skatten fra bunden, så giver vi ALLE danskere en skattelettelse, der vil komme dem, der tjener mindst, mest til gode. Dermed lader vi alle danskere beholde en større del af deres hårdt tjente kroner og gør det attraktivt for alle, fra kassemedarbejderen til direktøren, at arbejde hårdere.

KORTERE SKOLEDAGE

Lange skoledage giver ikke klogere elever. Efter de lange skoledage blev indført, er karaktererne faldet og langt flere er blevet skoletrætte, ukoncentrerede og demotiverede i stedet. Den manglende tid til sport og fritid har gjort, at mange elever må droppe deres fritidsinteresser. Som ung skal man have tid til at dyrke sine fritidsinteresser og være sammen med sin familie og venner. Derfor mener Konservativ Ungdom, at vi skal have kortere skoledage.

AFSKAF ARVEAFGIFTEN

Du bliver beskattet rigeligt igennem hele dit liv. I Konservativ Ungdom ønsker vi at afskaffe arveafgiften, fordi det er en skat på at dø. Hvis du har valgt at spare op til den næste generation, så skal dine efterladte ikke straffes ved, at skattefar kommer og opkræver penge, lige så snart at kisten er båret ud af kirken. Det bør ikke være en indtægtskilde for staten, når nogen dør. Der er tale om penge, som et menneske har arbejdet for, og allerede har betalt skat af en gang.

STYRK FORSVARET

Vi har i Danmark nydt en historisk lang periode uden krig takket være vores medlemskab af NATO. Forudsætningen for at være medlem er, at man bruger 2% af sin BNP på forsvar og vi mener, at Danmark som minimum skal leve op til det, vi har lovet. Når verden de seneste 10 år er blevet mere usikker og når Rusland rasler med sablen, så kræver det, at vi har et stærkt forsvar, der kan beskytte os. Det er den bedste forsikring mod krig.

MÅLRETTET HJÆLP TIL DE SVAGESTE

Staten skal være stærk til at hjælpe de svage, men for svag til at knække den stærke. Alle dem der kan klare sig selv skal klare sig selv. I Konservativ Ungdom vil vi målrette hjælpen til de svageste i vores samfund. Vi vil ikke sende nogen børnecheck til direktørfamilien, mens vi samtidig svigter de hjemløse i Danmark. Velfærdsydelser skal målrettes til de svageste i vores samfund, så vi hjælper dem ordentligt, i stedet for at give ydelser til folk, som ikke har behov for dem.

ET GRØNNERE DANMARK

Vi kæmper for en ambitiøs grøn omstilling, så vi kan give en bedre klode videre til den næste generation. Danmarks fantastiske naturarv skal vi gøre mere for at bevare. Vi mener, at vejen til at bekæmpe den globale opvarmning går gennem innovation, forskning og det private initiativ. Derfor vil vi også indføre en CO2-skat, der beskatter CO2 gradvist højere. I forbindelse med CO2-skatten vil vi samtidig fjerne subsidier og dobbeltreguleringer. Samtidig mener vi, at atomkraft bør tillades i Danmark.

INDFØR NIVEAUDELING

Vi kæmper for en folkeskole, som sætter den enkelte elev i centrum, i stedet for at sætte staten først. Derfor ønsker vi at indføre niveauinddeling i folkeskolen. De svage skal hjælpes bedre, og vi skal sikre, at de stærke bliver fagligt udfordret. Hvis vi vil udvikle hver enkelt elev mest muligt, så kræver det, at vi kigger på den enkelte elev og underviser ud fra deres niveau, i stedet for at give alle elever den samme undervisning. Kun på den måde kan vi skabe verdens bedste folkeskole for alle.

RETFÆRDIG UDLÆNDINGEPOLITIK

Vi kæmper for en retfærdig udlændingepolitik, hvor du kan komme til Danmark, hvis du har et arbejde. Hvis udlændinge til gengæld svigter den tillid, som Danmark har vist dem, skal der også være konsekvenser. Derfor vil vi udvise kriminelle udlændinge. Samtidig skal vi være bedre til at stille krav til de udlændinge som kommer til Danmark, om at de skal lære dansk og tage et opgør med de parallelsamfund som i dag hersker i Danmark.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.