fbpx

MØD ET MEDLEM: FREJA

Hun meldte sig ind i KU som 15-årig i forbindelse med skolevalget og sidder i dag i bestyrelsen i Esbjerg KU. Da de havde en opgave, hvor de skulle repræsentere hver deres ungdomsparti, og hendes gruppe fik tildelt Konservativ Ungdom. Derefter fandt hun hurtigt ud af, at hun var konservativ, da hun var enig i mange af mærkesagerne.

“Det bedste ved at være medlem i KU er alle de muligheder, som man får; både i forhold til netværk og dannelse! Der er utroligt mange muligheder for at lære om alt fra iværksætteri til politik, og ikke mindst få nogle nye venskaber. Der er hele tiden nye spændende arrangementer man kan deltage i og nye gode venner at få,” fortæller Freja Steentoft.

Siden hun meldte sig ind, har hun fået masser af gode oplevelser. Hun har blandt andet været til større nationale arrangementer, ligesom hun også har været glad for at tage rundt til andre lokalforeninger andre steder i landet. Der er dog særligt en oplevelse, som hun husker tilbage på med rigtig gode minder.

“Min bedste oplevelse i KU var mit første Landsråd i år 2020! Det var en mega fed oplevelse at få mulighed for at møde folk fra andre lokalforeninger og mærke det fællesskab der er på kryds og tværs af lokalforeningerne. Min lokalforening boede i hytter på en campingplads, hvor vi også blev rystet utroligt godt sammen. Jeg glæder mig allerede til de næste mange Landsråd,” siger Freja.

Efterhånden har Freja været aktiv i KU i flere år, og hun kan varmt anbefale andre at melde sig ind i KU. Her er hendes tre bedste grunde, til hvorfor du også bør melde dig ind i KU.

1. Der er kun de krav, du stiller til dig selv. Det er ingen forventninger til ens viden omkring ungdomspolitik.

2. Man bliver en del af et trygt fællesskab, hvor alle er interesserede i politik og i at få dig til at føle dig velkommen.

3. Du lærer en hel masse om politik, dine egne holdninger og dig selv.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.