fbpx

MØD ET MEDLEM: JULIAN

Julian har været medlem af Fredericia KU i 2 år.  Han er i dag formand for lokalforeningen, som han blev medlem af, fordi en kammerat var medlem af foreningen. Vennen var stifter af foreningen og plagede Julian om at komme til arrangementerne. Julian var inden da meget interesseret i politiske spørgsmål, men partipolitik sagde ham ikke det store. Han fandt hurtigt ud af at konservativ politik matchede hans politiske holdninger, og blev medlem af bestyrelsen efter kort tid.

”Jeg blev meget motiveret for at gøre noget for lokalforeningen, og blev ret hurtigt meget interesseret i foreningsarbejde. De andre medlemmer sørgede for, at det var nemt at komme ind og nemt at være en del af bestyrelsen. Det føltes meget trygt”, fortæller Julian.

Han har deltaget i arrangementer i andre lokalforeninger – blandt et arrangement med højtrangerede miliærmænd, ligesom han har været med på Konservativ Ungdoms Grundkursus, hvor han har fået en intro til Konservativ Ungdom, debatteknik og andre kompetencer.

Julian fortæller, at en af hans bedste oplevelser i KU var en Christiansborg-tur for nye medlemmer, hvor man møder en politiker og snakke om livet som medlem af Folketinget.

”Det var megafedt, og man fik en virkelig god modtagelse. Det var en virkelig god intro og en fed oplevelse, som nyt medlem”, siger Julian om turen.

Julian har lært meget om politik i kraft af sit medlemskab og har lært at argumentere for sine synspunkter. Det betyder også, at Julian nu stiller op til Fredericia Byråd i november 2021. Han tog en hurtig beslutning, og ”hoppede med på ideén”, da han blev spurgt, om han var interesseret.

”Fordelen for mig er at jeg kam snakke med nogle unge mennesker, som det er sværere for de ældre at få fat på. Jeg vil være godt tilfreds hvis jeg kan trække nogle andre stemmer end de kan”, fortæller han om det forestående kommunalvalg.

Julian har to gode råd, hvis du overvejer at blive medlem:

  • Det politiske eller ideologiske skal være med. Man skal kunne stå inde for det politiske budskab.
  • Man behøver ikke være aktiv i foreningen, hvis man bare gerne vil være støtte uden at være aktiv eller bruge tid. Det er helt op til dig.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.