fbpx

MØD ET MEDLEM: ISABELLE

Isabelle meldte sig ind i Konservativ Ungdom i 2019 efter at have været interesseret i politik længe. Interessen havde indtil da været meget bred, men hun kendte en del medlemmer i forvejen, og kunne relatere til konservativ politik, og valgte derfor at melde sig ind i Sorø KU, hvor hun i dag er medlem af bestyrelsen.

Isabelle fortæller, at en af de bedste oplevelser, som hun har haft i KU, var sommerlejren i 2020, hvor hun mødte mange nye mennesker. Sommerlejren (SK) bliver afholdt hver sommer i KU’s eget sommerhus Guldberghus, som ligger tæt på vandet i sommerhusområdet Kobæk Strand ved Skælskør. ”Nogle af dem jeg mødte på SK, taler jeg stadig med hver dag. Det var bare en virkelig sjov uge, og var noget andet end det seriøse, der også er i KU”, fortæller Isabelle.

Hun peger derudover på KU’s grundkursus og linjekursus, som begge er politisk og fagligt orienterede, og hvor hun, med egne ord, ”lærte nogle skills”. Isabelle fortæller: ”Vi skulle op og holde en tale og øve den måde, som vi bevægede os på. Jeg rystede og var virkelig nervøs, og var ikke sikker på at jeg kunne. Jeg gjorde det, og det var et kæmpe klap på skulderen, og nu ved jeg, at jeg godt kan. Jeg skal bare op og gøre det.”

Isabelle fortæller, at hun kan bruge en del af det, som hun har lært igennem KU på hendes ungdomsuddannelse. ”Jeg kan bruge det i min egen undervisning. Vi har eksempelvis haft om taler i engelsk, og der hjalp det mig, at jeg allerede havde lært mange ting om retorik igennem KU”, fortæller Isabelle, som desuden har valgt at være en del af skolens engelske debathold: ”Jeg har jo prøvet kræfter med debat før, og jeg vidste at jeg godt kunne”.

”Jeg følte mig ikke helt klog nok i starten, men jeg har lært, at det er ok ikke at vide alting og ikke være på niveau med de bedste, men man kan helt klart blive klogere i KU”, fortæller Isabelle, som nu har været medlem af KU i et par år.

Hun giver desuden to ekstra grunde til at melde sig ind i KU:

  1. Det sociale fællesskab. Det er virkelig fedt!
  2. Folk er gode til at motivere hinanden og støtte hinanden. Vi er gode til at lære fra hinanden og man kan altid blive bedre.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.