fbpx

Landsrådet 2019 – Det var et herligt KU-møde!

Konservativ Ungdoms Landsråd 2019 blev afholdt på Odense Kongresscenter, og blev som altid startet med Åbent Økonomiudvalgsmøde sideløbende med introduktion for nye medlemmer, inden alle samlede sig til spisning i en mindre sal. Ved landsrådet afgående forretningsudvalgmedlem, Ken Kastaniegaard Vinberg kalder arrangementet for en stor succes : “Rammerne på Odense Kongrescenter var perfekte, og vi havde en god beliggenhed for KU-foreningerne fra hele landet. Det er klart et af de mere velorganiserede Landsråd jeg har været med til.”

Marie Brisson, Odense KU uddyber: “Landsrådet i Odense var fremragende. Det havde alt fra passionerede talere, skriftlige afstemninger om de sædvanlige emner, telegram fra Hendes Majestæt og kampvalg. Det var på samme tid lige som det plejer at være og fuldstændigt anderledes end tidligere landsråd.”

Den politiske debat var som altid præget af stærke debatter, hvor især skilsmisser og utroskab i år fik folk op af stolene, ligesom den gamle traver om abort også var oppe at vende, men selvom bølgerne gik højt skal man huske, at det kun er små forskelle, der bliver diskuteret på landsrådet, siger Marie Brisson. “Der bliver ofte diskuteret heftigt og de små forskelle kommer til udtryk. Men i virkeligheden er det nuancer vi diskutere og i sidste ende står vi sammen og værner om den konservative politik. Det er dét landsrådet minder os alle om.”

Landsrådet 2019 var præget af kampvalg, men det forløb på trods af det, ganske stille fortæller Ken Kastaniegaard Vinberg: “Selve det politiske var også ganske udmærket. Der var stærke debatter selv søndag formiddag, og trods kampvalg til FU, forløb det i god ro og orden. Lidt kedeligt for man lever jo for intrigerne, men for organisationen er det rart.”

Tak for et herligt KU-møde!

 

 

 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.