fbpx

Folketingskandidat: Siff Tang Lassen

Hvorfor og hvordan blev du konservativ?

Jeg tror altid, jeg har vidst, at jeg var konservativ, fordi familieværdier og ordentlighed har været en del af min opdragelse fra barnsben. Som jeg blev ældre, begyndte jeg at synes, det var uretfærdigt, at man ikke straffede forbrydere hårdt, da man i mit hoved altid burde prioritere offeret frem for forbryderen.

Efter jeg fik samfundsfag, gennemskuede jeg hurtigt, at socialisternes planøkonomier og lighedsværdier både var dyre og varmt luft. Vi er ikke alle lige rige, lige kloge eller lige dygtige, og det er okay, fordi det er med til at gøre vores samfund bæredygtigt. Liberalisterne syntes jeg var egoistiske og uden forståelse for fællesskabet og de svageste, og derfor havde jeg allerede fundet de værdier jeg vægtede højt: familie, fællesskab og næstekærlighed, hård retspolitik, ordentlighed og et frit valg.

Med disse værdier var det ikke svært at konstatere jeg var konservativ og ikke så meget andet.

Hvorfor meldte du dig ind i KU?

Under folketingsvalget i 2019 var jeg 17 år gammel og havde ikke stemmeret. Jeg var sur og frustreret, så jeg besluttede mig for at jeg kunne gøre en forskel trods jeg ikke kunne stemme og jeg meldte mig ind i KU!

Hvorfor stiller du op til folketingsvalget?

Det er meget simpelt,. Jeg ønsker at gøre en forskel, jeg har en masse holdninger og så ELSKER jeg at føre valgkamp!

Jeg mener, jeg har noget at byde ind med, et nyt perspektiv og ungdommelige holdninger,. Jeg mener, at Borgen har brug for stærke unge stemmer – de unge er trods alt vores fremtid.

Har du nogen tidligere erfaring i politik?

Ja – jeg stillede op til kommunalvalget i 2021, og så er jeg formand for KU i Herning og omegn.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.