fbpx

Folketingskandidat: Frederikke Noa Jung

Hvorfor og hvordan blev du konservativ? Hvorfor meldte du dig ind i KU?

Jeg har altid vidst, at jeg var borgerlig, lige siden at vi i min familie sad ved middagsbordet og diskuterede diverse emner i samfundet. At jeg blev meldt ind i KU var nok lidt mere tilfældigt. Min gode ven, Anders Callisen, fortalte mig om KU og tog mig med i deres tidligere lokaler i Randers, og nærmest fra den ene dag til den anden blev jeg revet med. Jeg kunne spejle mig i mange af deres holdninger, og som ung pige, der ikke vidste så meget om livet endnu, blev jeg også meget betaget af de her mennesker som vidste en masse, og som jeg har lært rigtig meget af.

Hvorfor stiller du op til folketingsvalget?

Jeg stiller op, fordi jeg mener, at der skal være mere fokus på ungdommen, og at vi også skal blive hørt. For mig handler det om, at i Folketinget skal vi repræsentere hele Danmark, og derfor skal vi unge selvfølgelig også have en plads. Derudover ligger det mig meget på sinde, at vi får et stærkere sundhedsvæsen, og generelt mere omsorg til vores ældre men også syge borgere. Alle fortjener et værdigt liv, og det vil jeg gerne kæmpe for.

Har du nogen tidligere erfaring i politik?

Jeg har stillet op til kommunalvalget, hvor jeg gerne vil indrømme, at jeg ikke lagde den tid i det, som det krævede. Det vil jeg gerne lave om, og derfor kommer jeg også til at give den fuld gas under det kommende folketingsvalg.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.