fbpx

EKSTRAORDINÆRT LANDSRÅD

25.-26. SEPTEMBER 2021

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

EN POLITISK FESTDAG!

"Vi gennemførte i marts 2021 vores ordinære Landsråd digitalt via medlemssystemet, men vi mangler at sætte den politiske retning for organisationen! Det gør vi, når vi mødes til et brag af et ekstraordinært Landsråd i september."
Magnus von dreiager
Landsformand for Konservativ Ungdom

OM LANDSRÅDET

Landsrådet finder sted hvert år i marts og er den ubetinget største begivenhed i KU-året. Forretningsudvalgte valgte at afvikle et organisatorisk Landsråd digitalt og skyde indkommende forslag til et ekstraordinært Landsråd i sensommeren.

Her mødes mere end 300 KU’ere fra hele landet i en weekend for at diskutere politik, netværke, feste beslutte hvad KU skal mene fremover og vælge hvem der i det kommende år være ordførere for Konservativ Ungdom.

Onsdagen før Landsrådet afholdes et digitalt intromøde for nye medlemmer, hvor der vil blive forklaret, hvordan Landsrådet er sat sammen, hvordan man kan bruge sin taleret og komme på talerstolen og generelt får indsigt i, hvad der kommer til at ske i weekenden.

De fleste KU’ere vælger at tage til landsrådet allerede om fredagen for at få mest muligt ud af denne fantastiske weekend. Fredag aften afholder vi KU’s årlige debatfinale på en natklub i Århus midtby.

Lørdag formiddag starter Landsrådet. Inden landsrådssalen åbner, bliver der udleveret stemmesedler ved indgangen, tæt på selve landsrådssalen.

Alle KU’ere, der har betalt kontingent i det foregående år, har stemmeret.

Landsrådet starter med fanemarch, velkomst og diverse taler, og derudover vælger den lokalforening, der er vært for landsrådet, ofte at krydre åbningen med festlige indslag.

Alle KU’ere har mulighed for at indsende forslag til landsrådet – både politiske og organisatoriske ændringsforslag. På selve landsrådet behandles både ændringer til vedtægterne, det politiske program ligesom landsformanden holder et politisk oplæg.

Især den politiske debat, ser de fleste frem til. Her diskuteres, hvordan KU’s politiske program skal skrues sammen, altså hvad KU skal mene om forsvarspolitik, socialpolitik m.v. fremover. Debatten er sjov og spændende, og til tider går bølgerne højt. Her er der rig mulighed for at teste sine evner på en talerstol.

Sidst på eftermiddagen suspenderes landsrådet og KU’erne klæder om til landsrådsfesten. Landsrådsfesten starter med en stilfuld middag med taler og sceneunderholdning undervejs.

Derefter ryddes salen, så vi kan komme til at danse, feste og hygge sig.

Søndag morgen starter landsrådets igen, og de politiske debatter fortsætter. Søndagen er især præget af spænding om, hvordan personvalget løber an. Det foregår efter frokostpausen.

Vi glæder os til at se dig i Århus den 25.-26. september til et brag af et Landsråd.

LINKS

Her kan du indsende forslag, tilmelde dig og bestille forplejning og overnatning.

TILMELD DIG

Her kan du tilmelde dig, tilkøbe frokost, skoleovernatning og købe billet til festmiddagen lørdag aften. 

HOTELOVERNATNING

Her kan du booke hotel direkte igennem Konservativ Ungdoms rabatordning. Vi sørger for shuttlebusser.

ÆNDRINGSFORSLAG

Her indsende dine ændringsforslag til politisk program og  vedtægter samt indsende resolutionsforslag.

STIL ÆNDRINGSFORSLAG TIL VORES POLITISKE PROGRAM

Bliv medlem og aktiv for Konservativ Ungdom!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.