fbpx

LANDSRÅDET 2022

25.-27. MARTS 2022

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

EN POLITISK FESTDAG!

"Konservativ Ungdom har buldret derudaf det seneste år, og nu er det tid til, at fremgangen skal fortsætte. En ny ledelse skal stå i spidsen, og den politiske retning skal sættes. Med andre ord, så er der lagt i kakkelovnen til et fremragende Landsråd på Engestofte Gods!"
Magnus von dreiager
Landsformand for Konservativ Ungdom

OM LANDSRÅDET

Landsrådet finder sted hvert år i marts og er den ubetinget største begivenhed i KU-året. Sidste år afholdte vi et digitalt Landsråd i marts og et ekstraordinært Landsråd i september. Men i år er Landsrådet tilbage, som vi kender det.

Her mødes mere end 300 KU’ere fra hele landet i en weekend for at diskutere politik, netværke, feste, beslutte hvad KU skal mene fremover og vælge hvem der i det kommende år skal lede Konservativ Ungdoms Landsorganisation.

Om fredagen inden Landsrådet afholdes et intromøde for nye medlemmer, hvor der vil blive forklaret, hvordan Landsrådet er sat sammen, hvordan man kan bruge sin taleret og kommer på talerstolen og generelt får indsigt i, hvad der kommer til at ske i weekenden.

Inden Landsrådet vil der også blive afholdt Åbent Økonomi-udvalgs møde. Herefter vil det være muligt at få lidt mad, inden vi for alvor går i gang. 

Fredag kl 20.00 starter Landsrådet. Inden landsrådssalen åbner, bliver der udleveret stemmesedler ved indgangen, tæt på selve landsrådssalen. Alle KU’ere, der har betalt kontingent i det foregående år, har stemmeret.

Landsrådet starter med velkomst og diverse taler. Landsrådet bliver suspenderet senere på aftenen og genoptaget lørdag morgen. 

Alle KU’ere har mulighed for at indsende forslag til Landsrådet – både politiske og organisatoriske ændringsforslag. På selve Landsrådet behandles både ændringer til vedtægterne, det politiske program ligesom landsformanden holder en politisk beretning.

Især den politiske debat, ser de fleste frem til. Her diskuteres, hvordan KU’s politiske program skal skrues sammen, altså hvad KU skal mene om forsvarspolitik, socialpolitik m.v. fremover. Debatten er sjov og spændende, og til tider går bølgerne højt. Her er der rig mulighed for at teste sine evner på en talerstol.

Sidst på eftermiddagen suspenderes Landsrådet og KU’erne klæder om til landsrådsfesten. Landsrådsfesten starter med en stilfuld middag med taler og sceneunderholdning undervejs.

Derefter ryddes salen, så vi kan komme til at danse, feste og hygge os.

Søndag morgen starter Landsrådet igen, og de politiske debatter fortsætter. Søndagen er især præget af spænding om, hvordan personvalget løber an. Det foregår efter frokostpausen.

Vi glæder os til at se dig på Engestofte Gods den 25. – 27. marts til et brag af et Landsråd!

OBS. DET ER IKKE TILLADT AT MEDBRINGE MAD IND I LANDSRÅDSSALEN

LINKS

Her kan du indsende forslag, tilmelde dig og bestille forplejning og overnatning.

TILMELD DIG

Her kan du tilmelde dig, tilkøbe frokost, skoleovernatning og købe billet til festmiddagen lørdag aften. 

ÆNDRINGSFORSLAG

Her indsende dine ændringsforslag til politisk program og  vedtægter samt indsende resolutionsforslag.

STIL ÆNDRINGSFORSLAG TIL VORES POLITISKE PROGRAM

Bliv medlem og aktiv for Konservativ Ungdom!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.